Huisregels

Welkom bij Crossfit KRL1


Om de sfeer en werkbaarheid in onze box te waarborgen, hebben wij een aantal huisregels.
Lees deze even door. Met vragen kun je altijd terecht bij één van onze coaches.

 


Stel je even voor.

aan mensen die je nog niet kent, vaak zijn deze nieuw en het is fijn voor hen als zij zich ook welkom voelen. Of misschien trainen ze al langer maar ben je elkaar nog nooit tegengekomen! Hoe dan ook, het is nooit erg om iemand te leren kennen.


Leave your ego at the door.

Of beter nog, laat deze thuis!


We zijn een team.

Ben je snel klaar met de WOD, Nice! Maar Crossfit doe je niet in je eentje! Als je weer op adem bent, moedig degene aan die nog bezig zijn. Ze kunnen het gebruiken! Het opruimen van je spullen kan wanneer de hele groep klaar is met de WOD.


Ruim de spullen op.

Over opruimen gesproken, dat hoort erbij. Help ook anderen als jij alles al weg hebt, dan kan de volgende les op tijd beginnen. In het geval dat je hebt gezweet, gebloed of gehuild op je materiaal, maak het even schoon voor je het opbergt.


Kom op tijd en luister.

Een uur is zo voorbij en het is fijn als we op tijd kunnen beginnen en de coach niet alles 2 keer hoeft uit te leggen. Een uur is zo voorbij en het is fijn als we op tijd kunnen beginnen en de coach niet alles 2 keer hoeft uit te leggen.


Er zijn geen domme vragen.

Dus VRAAG! Onze coaches geven je graag uitleg op je vraag.


Respecteer het materiaal.

Laat het alleen vallen als het echt niet anders kan. Plates van 5 kg laat je al helemaal niet vallen. Als je de plates van je barbell afhaalt, houd je barbell vast (of vraag iemand om dat voor je te doen) en laat deze niet op de grond stuiteren. Ook lege barbells laat je niet vallen!


Let op je uitvoering.

Één halve rep maakt geen hele rep, twee halve ook niet. Let op je uitvoering en laat je ego je progressie niet in de weg staan!


Zorg dat je er bent.

Als je je hebt ingeschreven voor de WOD, kom dan ook. Of schrijf je op tijd uit, er is meestal iemand anders die dan kan!


Have Fun, Help Elkaar, Moedig Elkaar Aan!